Wegwerpkapmantels kopen

Wilt u als duurzame kapper wegwerpkapmantels kopen? Dan kunt u bij ons terecht voor 100% biologisch afbreekbare mantels; onze Bio Capes. Deze worden gemaakt van een natuurlijke, hernieuwbare bron. Zo kunt u naast ecologische haarproducten en duurzame apparaten uw bedrijf nog verder verduurzamen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als kappersgroothandel?

Wegwerpkapmantels kopen: maak een duurzame keuze

De volledig afbreekbare en bio-based kapmantels van WeCare4Hair zijn ideaal in gebruik voor knippen, maar ook voor bijvoorbeeld een verfbehandeling. Ze bieden een milieuvriendelijk alternatief voor reguliere plastic capes. De wegwerpkapmantels, die u bij ons kunt kopen, zijn volledig composteerbaar en EN13432 gecertificeerd. Doordat ze eenmalig worden gebruikt, vermindert u uw waterverbruik en werkt u nog hygiënischer. Door uw wegwerpkapmantels te kopen bij WeCare4Hair profiteert u van de volgende voordelen:

  • Eenvoudig in gebruik
  • Extra hygiëne voor kapper én klant
  • Sterke, lichtgewicht kapmantels in een universele maat
  • U hoeft niet langer uw capes te wassen, zo kan u dus efficiënter werken
  • Wegwerpkapmantels kopen is een ecologische en toekomstgerichte oplossing

Bestel uw materiaal online

Uw duurzame wegwerpkapmantels kopen doet u in onze webshop. Onze Bio Capes kapmantels zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor al uw kapwerkzaamheden. Licht, stevig en waterafstotend en dus ideaal voor uw drukbezochte salon. Bestel uw kappersmateriaal veilig online. Wij zijn bereikbaar via +32 468 150 723, via het contactformulier of via info@wecare4hair.com. Wij voorzien uw kapsalon graag van deze en andere duurzame producten.