Waterbesparende douchekop Ecoheads

Wilt u graag een waterbesparende douchekop van Ecoheads kopen? Dan zit u goed bij ons. Een waterbesparende douchekop van Ecoheads zorgt voor een extra prettige spoelbeurt door schoner water en een verhoogde waterdruk. Het uitspoelen van haarverf, shampoo en andere producten gaat veel efficiënter, waardoor dit minder tijd en water kost. Per vijftien verfbeurten kunt u zo wel een uur tijd besparen! Een waterbesparende douchekop kopen, dat doet u bij ons.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als kappersgroothandel?

Een waterbesparende douchekop van Ecoheads kopen

Met een waterbesparende douchekop van Ecoheads, die u kunt kopen in de webshop van WeCare4Hair, verbetert u de klantervaring zonder grote investeringen. De douchekop biedt een hoge prestatie door de waterdruk te verdubbelen én het waterverbruik te verlagen met 65%. Een waterbesparende douchekop van Ecoheads kopen is niet alleen goed voor uw bedrijf, maar ook voor het milieu en het haar. Het unieke filtersysteem verlaagt het chloorgehalte en vermindert de bacteriën in het water voor schoner haar. Daarnaast worden er negatieve ionen gegenereerd, wanneer er water door de douchekop stroomt. Dit verzacht het water, wat zorgt voor gladder en soepeler haar en een betere opname van ingrediënten.

Neem contact op met ons team

Dankzij het moderne design, misstaat deze douchekop in geen enkel kapsalon. Aarzel niet langer met kopen en investeer in een waterbesparende douchekop van Ecoheads. De douchekoppen van het merk zijn verkrijgbaar bij WeCare4Hair, dus maak een account aan. Wilt u meer weten over de waterbesparende douchekop van Ecoheads die verf en producten wel drie keer sneller uitspoelt? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie via het e-mailadres info@wecare4hair.com, via het invulformulier, of via het nummer +32 468 150 723.