Wegwerppotjes om haar te kleuren

Door te kiezen voor ecologische plastic wegwerppotjes om haar te kleuren, bent u als kapper duurzaam bezig. Deze verfpotjes zijn namelijk 100% biologisch afbreekbaar en besparen water, doordat u nooit meer verfpotjes hoeft uit te wassen na haar te kleuren. De wegwerppotjes worden vervaardigd uit restproducten uit de suikerindustrie en zijn bij WeCare4Hair in grote volumes verkrijgbaar. Lees hieronder meer over onze wegwerp plastic potjes om haar te kleuren die ook nog eens ecologisch verantwoord zijn. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze producten? Lees dan snel hieronder verder en ontdek onze wegwerpproducten, een potje haarverf bijvoorbeeld, om zelf mee aan de slag te gaan.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als kappersgroothandel?

Kies voor wegwerppotjes om haar te kleuren

Wat zijn nu precies de voordelen van ecologische wegwerp haarverf potjes? Tijdens het aanbrengen van haarverf, moet deze natuurlijk gemengd worden met andere ingrediënten van het potje haarverf. Dit doet u in een speciaal potje voor haarverf. Door gebruik te maken van milieuvriendelijke wegwerp verfpotjes om haar te kleuren, bespaart u tijd aan de wastafel én maakt u tegelijkertijd een milieubewuste keuze. Daarmee zijn de ecologische wegwerp verfpotjes een uitstekend alternatief voor bakjes om haar te kleuren. WeCare4Hair hecht niet alleen waarde aan mooi haar, maar ook aan duurzame oplossingen voor een bewuste belevingswereld. Investeren in wegwerp potjes is alvast een goed begin voor een potje haarverf!

Waarom wegwerp haarverf plastic potjes gebruiken?

Onze wegwerp potjes voor haarverf zijn gemaakt met de resten van planten die tijdens de winning van suiker afgevoerd worden. Wegwerppotjes zijn ideaal wanneer u als kapper biologische haarproducten gebruikt en ook uw materialen graag zo duurzaam mogelijk houdt. De ecologische verfpotjes zijn zeer stevig en hebben een glad oppervlak om haar eenvoudig te kleuren. Mengen van de juiste producten wordt kinderspel!

Neem een kijkje in onze webshop

Onze ervaring binnen het vak en tevreden klanten spreken voor zich. Ervaar zelf onze kwalitatief hoogwaardige producten en ga aan de slag met onze potjes voor haarverf. Bent u op zoek naar ecologische wegwerppotjes om haar te kleuren? WeCare4Hair helpt u graag met wegwerp haarverf potjes. Ook voor andere ecologische producten of startpakketten kunt u bij ons terecht. Neem voor de aankoop van deze en andere kappersartikelen vrijblijvend contact op met ons op voor meer informatie. Wij zijn bereikbaar via het e-mailadres info@wecare4hair.com, via het invulformulier, of via het nummer +32 468 150 723. Onze enthousiaste medewerkers vertellen u graag meer over onze duurzame producten en staan klaar met advies op maat van elke klant.