Milieuvriendelijke kappersproducten

Wilt u graag investeren in milieuvriendelijke kappersproducten? Dan zit u zeker en vast goed bij WeCare4Hair. Wij bieden namelijk een ecologische oplossing voor elke professionele kapper of hobbyist met een passie voor haar. Bij ons vindt u zowel milieuvriendelijke kappersproducten om te kleuren, te knippen en te verzorgen. Lees hieronder verder en ontdek meer over ons duurzame aanbod!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als kappersgroothandel?

Welke milieuvriendelijke kappersproducten bestelt u?

Wij hebben de perfecte items beschikbaar voor elke kapper die een verschil wilt maken voor onze planeet. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Wegwerphanddoeken: na 100 dagen volledig getransformeerd tot compost;
  • Ecologische wegwerppotjes: 100% biologisch afbreekbaar;
  • Waterbesparende douchekop van Ecoheads: spoelt sneller uit door een verhoogde waterdruk;
  • Kapmantels: 100% biologisch afbreekbare kapmantels.

Neem een kijkje in ons online aanbod en kies de milieuvriendelijke kappersproducten die het best bij u passen. Lees zeker ook wat andere professionals te zeggen hebben over onze producten!

Bestel vandaag nog uw kappersproducten

Heeft u al een keuze gemaakt tussen onze milieuvriendelijke kappersproducten? Of verloopt het online bestellen wat moeizaam? De experten van WeCare4Hair staan klaar om u zo snel mogelijk verder te helpen met een antwoord op al uw vragen. Stel uw vraag via het online contactformulier, bel naar het nummer +32 468 150 723 of stuur eenvoudigweg een e-mail naar info@wecare4hair.com.

Anderen bekeken ook: Disposable bakjesKappersgroothandel