Kies voor disposable bakjes

Wist u dat onze disposable bakjes de perfecte manier zijn om duurzaam aan de slag te gaan als kapper? Bij WeCare4Hair willen we namelijk alleen het beste voor professionals én de planeet. De handige disposable bakjes bestaan uit restproducten uit de suikerindustrie en zijn volledig biologisch afbreekbaar. Doordat u ze gewoon weggooit in plaats van uit te spoelen, bespaart u ook nog eens een heleboel water. Reden genoeg dus om te investeren in onze milieuvriendelijke kappersbenodigdheden!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als kappersgroothandel?

Wat zijn de voordelen van disposable bakjes?

Natuurlijk wilt u als professional of hobbyist enkel aan de slag gaan met beste producten. Investeren in disposable bakjes is dan ook geen overbodige luxe. Ze bieden namelijk onderstaande voordelen:

  • Doordat u de bakjes niet hoeft uit te spoelen, bespaart u water én tijd aan de wastafel;
  • Ze zijn zeer stevig met een glad oppervlak om eenvoudig kleuren te mengen;
  • U zet eenvoudig de stap naar een duurzame kappersomgeving.

Bent u reeds overtuigd en wilt u zelf het verschil maken tijdens het beoefenen van uw passie? De wegwerpbakjes en andere producten van WeCare4Hair zijn beschikbaar in grote volumes voor elke particulier.

Bestel uw bakjes vandaag nog

Bekijk onze duurzame items in de handige online shop, kies uw favoriet uit en maak een account aan om meteen te bestellen. Kunt u wel wat professioneel advies gebruiken? Of wilt u eerst meer weten over onze disposable bakjes? Aarzel niet om ons te contacteren via het e-mailadres info@wecare4hair.com of via het telefoonnummer +32 468 150 723.