Kappersgroothandel

Als kappersgroothandel staan we klaar voor elke professional of hobbyist met een passie voor haar. Bij WeCare4Hair bieden we enkel en alleen wegwerp kappersmateriaal aan van de allerbeste kwaliteit. Van wassen en knippen tot verven en stylen… Wedden dat onze groothandel in haarproducten exact heeft wat u zoekt? Neem alvast een kijkje in het brede assortiment van onze groothandel in kwalitatief hoogwaardige en milieuvriendelijke kappersbenodigdheden. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als kappersgroothandel?

Ontdek het assortiment van onze kappersgroothandel

Bent u nog maar net begonnen aan een kappersopleiding? Of heeft u al enkele jaren ervaring binnen de branche en wilt u investeren in topproducten van een kappersgroothandel? Bij WeCare4Hair helpen we u graag om uw talent verder te ontwikkelen. Bij onze groothandel vindt u verschillende kappersbenodigdheden, oefenmaterialen, verzorgingsspullen, materiaal om te knippen en handige verfbenodigdheden. Onze groothandel in haarproducten heeft bijvoorbeeld onderstaande items beschikbaar voor elke kapper en haarstylist:

  • Ecologische verfpotjes;
  • Scrummi kappershanddoeken;
  • Waterbesparende douchekoppen;
  • Startpakketten;
  • Verfborstels;
  • Disposable bakjes;
  • Aluminiumfolie om haar te kleuren;
  • Wegwerp kapmantels.

Kortom, via de online shop van onze kappersgroothandel haalt u ongetwijfeld producten van de beste kwaliteit in huis. Alle merken met een zekere naamsbekendheid binnen de sector vindt u terug in de webshop van onze groothandel in kappersbenodigdheden. Klanten die vol zelfvertrouwen met een stralend nieuw kapsel de deur uitgaan, er bestaat toch geen groter compliment? Maak een keuze en bestel vandaag nog! Ons kappersmateriaal is bovendien ook in grote volumes beschikbaar voor elke particulier.

Bestel uw kappersbenodigdheden bij onze groothandel

Wilt u graag meer informatie over het aanbod aan haarproducten van onze kappersgroothandel? Of heeft u moeilijkheden met online bestellen? Reken dan op onze brede expertise binnen de branche. Wij helpen u met veel plezier verder met kiezen en bestellen. Contacteer de vriendelijke medewerkers van onze groothandel in haarproducten zo snel mogelijk. Wij zijn bereikbaar via het nummer +32 468 150 723, via het contactformulier of via het e-mailadres info@wecare4hair.com.