Wegwerphanddoeken kopen

Wilt u graag wegwerphanddoeken kopen voor extra hygiëne in uw kapperszaak? Gelukkig hoeft dit niet ten koste te gaan van het milieu! De Scrummi weggooi handdoeken voor eenmalig gebruik, die u kunt kopen bij WeCare4Hair, zijn ecovriendelijk en perfect geschikt voor eenmalig gebruik. Met deze milieuvriendelijke wegwerphanddoeken maakt u als kapper écht het verschil. Waarom deze Scrummi kappershanddoeken precies zo eco-friendly zijn? Na 100 dagen zijn de handdoeken volledig omgezet tot compost en kunnen ze bij het groenafval worden weggegooid! Ontdek meer over waarom u onze kappershanddoeken voor eenmalig gebruik en Scrummi wegwerphanddoeken zou moeten kopen voor uw kapperszaak.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen als kappersgroothandel?

Heeft u interesse om milieuvriendelijke wegwerphanddoeken te kopen?

Wij vertellen u graag meer over ecologisch-verantwoorde Scrummi weggooi kappershanddoeken voor eenmalig gebruik. Onze milieuvriendelijke wegwerphanddoeken zijn gemaakt uit 100% natuurlijke houtvezels van gecertificeerde duurzame bronnen in Europa. Voor iedere gekapte boom, wordt een nieuwe boom geplant. Bij het produceren van de weggooi handdoeken worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt en minder dan 35 ml water, dat vervolgens gefilterd en voor 96% hergebruikt wordt. Door de unieke wafelstructuur, voelen de milieuvriendelijke weggooi handdoeken heerlijk zacht aan. Bent u benieuwd naar nog meer voordelen van de Scrummi kappershanddoeken? Lees snel verder en ontdek de sterktes van weggooi kappershanddoeken voor eenmalig gebruik.

Ontdek nog meer voordelen van onze weggooi handdoeken

Bij ons kunt u wegwerphanddoeken kopen in diverse formaten voor uw kapperszaak. De milieuvriendelijke wegwerphanddoeken zorgen voor extra hygiëne en tijd, doordat u de Scrummi kappershanddoeken niet meer hoeft te wassen. Doordat de milieuvriendelijke wegwerphanddoeken vijftien keer sneller drogen dan gewone handdoeken, houdt u extra aandacht voor de klant over. Het voelt voor hem of haar natuurlijk extra luxe om een schone, zachte en gebruiksvriendelijke handdoek te krijgen. Door wegwerphanddoeken te gebruiken in uw kapperszaak zorgt u voor een totaalbeleving voor uw klanten én medewerkers.

Bestel meteen Scrummi kappershanddoeken

Wegwerphanddoeken kopen voor uw kapperszaak doet u bij WeCare4Hair. Door te kiezen voor milieuvriendelijke wegwerphanddoeken, maakt u een duurzame keuze. De energie die bij de productie van een Scrummi weggooi handdoek wordt gebruikt, is namelijk zo n 10% van de energie die u gebruikt om een katoenen handdoek te wassen. Wilt u meer weten over wegwerphanddoeken voor uw kapperszaak? Neem voor meer informatie contact op via het invulformulier, via het e-mailadres info@wecare4hair.com of via het telefoonnummer +32 468 150 723. Wij geven u met alle plezier professioneel advies over wegwerphanddoeken voor uw kapperszaak. Wij staan klaar om u te helpen met Scrummi kappershanddoeken of onze andere producten!

Andere bekeken ook: Wegwerpkapmantels kopen