Ontdek de Voordelen van Scrummi Handdoeken

In de wereld van kappers en schoonheidsbehandelingen speelt hygiëne en gebruiksgemak een cruciale rol. Daarom willen wij u voorstellen aan onze Scrummi handdoeken, de perfecte keuze voor zowel professionals als thuisgebruikers. In deze blogpost duiken we dieper in de unieke eigenschappen en voordelen van Scrummi handdoeken.

Wat zijn Scrummi Handdoeken?

Scrummi handdoeken zijn hoogwaardige, milieuvriendelijke handdoeken die speciaal zijn ontworpen voor kappers en schoonheidsspecialisten. Gemaakt van duurzame materialen, bieden deze handdoeken een uitstekende absorptie en blijven ze fris, zelfs na gebruik.

Voordelen van Scrummi Handdoeken

1. Single Use en Geurtjesvrij

• Een van de grootste voordelen van Scrummi handdoeken is dat ze single use zijn en geen nare geurtjes afgeven, zelfs niet wanneer ze nat zijn. Dit is een veelvoorkomend probleem bij andere merken, maar met Scrummi handdoeken blijft uw salon altijd fris ruiken.

2. Milieuvriendelijk en Composteerbaar

• Scrummi handdoeken worden gemaakt zonder bleekmiddel en zijn 100% biologisch afbreekbaar en composteerbaar. Dit betekent dat u niet alleen voor uzelf en uw klanten zorgt, maar ook voor het milieu.

3. Duurzaam geproduceerd

• Onze handdoeken worden in Europa vervaardigd, uit gecertificeerde bossen in Oostenrijk. Voor elke gerooide boom worden er twee nieuwe geplant, wat zorgt voor een verminderde ecologische voetafdruk.

4. Veelzijdigheid

• Scrummi handdoeken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en diktes, waardoor er altijd een geschikte handdoek is voor elke behandeling. Of u nu een kapper, schoonheidsspecialist of een thuisgebruiker bent, er is altijd een Scrummi handdoek die aan uw behoeften voldoet.

Nieuwe Verpakking

We zijn verheugd om aan te kondigen dat onze Essential Waffle White Towels, voorheen bekend als de Short Hair Towel, nu verkrijgbaar zijn in super handige doosjes van 300 stuks. Deze nieuwe verpakking maakt het nog gemakkelijker om de handdoeken op te bergen en te gebruiken.

Geef uw Scrummi Handdoeken een Tweede Leven

Wist u dat u uw Scrummi handdoeken een tweede leven kunt geven? We hebben een Facebook-groep genaamd “Second Life Towel” waarin kappers en schoonheidsspecialisten in contact kunnen komen met bijvoorbeeld dierenasielen. Deze vaak non-profit organisaties kunnen de reeds gebruikte handdoeken, die alleen zijn gebruikt voor het afdrogen van gewassen haar, nog goed gebruiken om bijvoorbeeld de hokken van de dieren te poetsen. Dit verlengt de levensduur van de handdoeken en helpt dierenasielen enorm.

Ervaringen van Klanten

Onze klanten zijn enthousiast over de kwaliteit en het gebruiksgemak van Scrummi handdoeken. Hier zijn enkele testimonials van tevreden klanten:

• “Ik gebruik Scrummi handdoeken al jaren en ben altijd tevreden met de kwaliteit. Geen nare geurtjes en ze blijven fris, zelfs na intensief gebruik.”

• “De nieuwe verpakking is fantastisch! Het is zoveel handiger en neemt minder ruimte in beslag.”

Conclusie

Scrummi handdoeken bieden een perfecte combinatie van hygiëne, gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid. Of u nu een professional in de schoonheidsindustrie bent of gewoon op zoek bent naar hoogwaardige handdoeken voor thuisgebruik, Scrummi handdoeken zijn de ideale keuze.

Bent u klaar om de overstap te maken naar Scrummi handdoeken?

Bezoek onze webshop en plaats uw bestelling vandaag nog! Voor meer informatie en advies, neem gerust contact met ons op.