Bespaar Water en Verbeter de Kwaliteit met Ecoheads Douchekoppen

In tijden van hitte en droogte is het besparen van water belangrijker dan ooit. Als kapper wil je niet alleen milieuvriendelijk zijn, maar ook je klanten de best mogelijke ervaring bieden. De Ecoheads waterbesparende douchekoppen zijn de perfecte oplossing voor beide uitdagingen. Deze douchekoppen zien er niet alleen stijlvol uit, maar ze besparen ook maar liefst 65% water. Bovendien verbeteren ze de waterkwaliteit dankzij de toevoeging van toermalijn, wat zorgt voor een veel aangenamere spoelervaring voor je klanten.

De Voordelen van Ecoheads Douchekoppen

Waterbesparing met Ecoheads 

Ecoheads douchekoppen besparen tot 65% water vergeleken met standaard douchekoppen. Dit betekent niet alleen dat je minder water verbruikt, maar ook dat je minder water hoeft op te warmen. Dit kan een aanzienlijke besparing op je energierekening opleveren.

Verbeterde Waterkwaliteit

Dankzij de toermalijn in de douchekoppen wordt de kwaliteit van het water aanzienlijk verbeterd. Toermalijn staat bekend om zijn vermogen om negatieve ionen te produceren en de waterkwaliteit te verbeteren, wat resulteert in een zachter en aangenamer gevoel tijdens het spoelen.

Sneller haar Kleuringen en Spoelingen

Een van de meest indrukwekkende voordelen van de Ecoheads douchekoppen is de tijdsbesparing bij het spoelen van kleuringen. Met een Ecoheads douchekop kun je een kleuring afspoelen in slechts 2 minuten, vergeleken met 6 minuten bij een gewone kraan. Dit is niet alleen efficiënter, maar het verbetert ook de klanttevredenheid.

Belangrijke Gebruiksregels voor Ecoheads Douchekoppen

Er zijn echter enkele belangrijke richtlijnen om ervoor te zorgen dat je ten volle kunt profiteren van je Ecoheads douchekoppen:

     1.    Geschikt voor Boilers, Niet voor Doorstromers

Als je salon een doorstromer gebruikt in plaats van een boiler, zijn de Ecoheads douchekoppen helaas niet geschikt voor jou. Salons met een doorstromer kunnen moeite hebben om de temperatuur van het water goed te regelen met deze douchekoppen.

     2.    Wekelijks Onderhoud en Zwarte Ring

Het is cruciaal om je Ecoheads douchekoppen wekelijks te onderhouden. Dit onderhoud duurt minder dan een minuut en zorgt ervoor dat de douchekop optimaal blijft werken. Bij het terugplaatsen van de douchekop, draai de zwarte ring alleen met twee vingers vast. De zwarte ring is het fragiele onderdeel en kan barsten als hij te strak wordt aangedraaid.

Conclusie: waarom Ecoheads een waardevolle investering zijn 

Ecoheads waterbesparende douchekoppen zijn een waardevolle investering voor elke kapper die milieuvriendelijk en efficiënt wil werken. Ze bieden niet alleen aanzienlijke water- en energiebesparingen, maar verbeteren ook de waterkwaliteit en versnellen het spoelen van kleuringen. Zorg ervoor dat je de gebruiksrichtlijnen volgt om optimaal van je Ecoheads douchekoppen te profiteren.

Investeer in Ecoheads en draag bij aan een duurzame toekomst, terwijl je je klanten een superieure ervaring biedt!

Wil je meer weten over de Ecoheads waterbesparende douchekoppen?

Bezoek We Care 4 Hair voor meer informatie en bestel vandaag nog jouw Ecoheads douchekoppen!